Guia Migració de compte

Per a realitzar el procés de migració accedeixi a l'àrea d'accés en la part superior dreta.


1. En realitzar clic en accés li desplegarà el menú, faci clic en una de les opcions a baix indicada com a "Accés migració de compte", (aquest accés estarà disponible si no ha iniciat sessió).


2. Primer pas: Ha d'indicar el seu correu electrònic amb el qual accedia antigament a la seva àrea i contrasenya, i prémer en següent.


3. Si el seu compte pertany a una empresa se li demanarà que introdueixi el seu DNI, una vegada creada el compte podrà donar autorització a altres usuaris si així ho desitja, una vegada indicat el seu DNI faci clic en següent.


4. Si vostè no ha creat un compte previ, li demanarà que introdueixi dades addicionals o confirmi les dades per a la creació del seu compte, una vegada introduïts premi en següent.


5. En la següent imatge li mostrarà un missatge del procés realitzat. Haurà rebut un correu electrònic, indicant que s'ha completar el procés.


6. Important: La pròxima vegada que accedeixi al seu compte ha de fer-ho introduint el seu document d'identitat i contrasenya anterior, pot canviar-la en la seva àrea de client