Horaris i canals d’atenció al públic 2022

Presencial amb cita prèvia

Per a informació i tràmits del parc públic d’habitatge (contractuals i econòmics), per al pagament de rebuts i reduccions de lloguer.

Per demanar cita prèvia, truqueu al 010 de dilluns a diumenge de 7 a 23 hores, entreu al web www.habitatge.barcelona o a l’àrea d’usuari web de l’IMHAB portal.imhab.cat

L'oficina de l'IMHAB es troba al c. Doctor Aiguader 26-36.

horari

L'horari d'estiu s'aplica entre els mesos de maig a setembre, ambdós inclosos. En aquest període, l'oficina està tancada totes les tardes.

Per telèfon i correu electrònic

Per a informació i consultes del parc públic d’habitatge i per presentar queixes, suggeriments o reclamacions.

Truqueu als telèfons 932 915 404 i 932 915 424 de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. O envieu un correu electrònic a imhab@imhab.cat.

Per comunicar incidències de manteniment en els edificis i/o habitatges del parc públic de l’IMHAB, contacteu amb el Servei d’Assistència Tècnica al telèfon 932 915 411 de dilluns a divendres de 9 a 18 hores. O envieu un correu electrònic a avismanteniment@imhab.cat.

Per internet

Per als pagaments dels rebuts de lloguer disponibles i consulta de rebuts, presentació d’instàncies, obtenció de certificats de renda i d’IBI o per a consultes d’informació general.

Entreu a l’àrea d’usuari web de l’IMHAB portal.imhab.cat